Prima pagină > Fotbal > DINAMO s-a calificat!

DINAMO s-a calificat!


DINAMO a reusit aseara sa se califice in Europa League. Au facut un meci foarte frumos. Tin sa il felicit pe Matache care a aparat ca un adevarat portar! Nu ma asteptam sa apere asa, dar vad ca facut-o. Adrian Cristea, Zicu, Claudiu Niculescu si Marius Niculae au fost oamenii meciului. De la ei a plecat mingea spre poarta. Bravo lor! Bine ca am reusit sa facem un 3-0 ca sa putem merge in prelungiri. Acum sincer, nu credeam ca DINAMO o sa reuseasca sa dea 3 goluri si apoi sa castige si la penaltyuri! Mi se parea IMPOSIBIL! Dar uite ca au reusit. Bravo lor! Dinamovistii au deschis scorul prin Andrei Cristea, care a primit o pasa de la Zicu, a preluat si a sutat de la 16 metri fara nicio sansa pentru posrtarul Hauzr.

In minutul 58, Marius Niculae a patruns pe partea stanga si l-a invins pe Hauzr cu un sut din unghi.

Marius Niculae a inscris si golul trei al dinamovistilor, din apropiere, dupa ce Torje s-a luptat pentru balon cu portarul advers.
La penaltiuri au inscris M. Niculae, Bostina, Torje, Cl. Niculescu, Moti, D. Grigore, D. Kone, Diabate, Molinero – pentru Dinamo, Papousek, Blazek, Vacha, Holenak, Vulin, Dejmek, Dockal, Gebre Selassie – pentru Slovan. Au ratat Zicu (Dinamo), respectiv Gecov si Liska (Slovan).

O sa pun video cand o sa gasesc. Ca muistii de la GspTV sunt premium ce sa zic :))!.

BRAVO DINAMOOO!!!

Categorii:Fotbal Etichete:, , ,
  1. august 28, 2009 la 10:54

    Felicitari echipei ! Chiar nu ma asteptam sa castige 😀

  2. august 28, 2009 la 10:58

    @A.Dragos: cine se astepta?! 😐

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu