Acasă > Neclasificat > Oxygen Models – firmă de modeling

Oxygen Models – firmă de modeling

Citesc eu azi ziarul de Bacău şi îmi sare în ochi titlul acesta: “Agenţie de modeling acuzată de escrocherie”. Parcă am intuit că este Oxygen Models. Din ce am citit am înteles următorul lucru. Un om a fost acolo împreuna cu fiul lui de numai 4 ani. S-au înscris plătind o taxă de 50 lei. După aia i-au spus să aştepte până se găseşte vreun specatol la care sa participe. A trecut 2 saptămâni, nimic. Au mai trecut înca 2, si încă 2, nimic. Omul respectiv s-a dus la firma de modeling şi a întrebat dacă poate să îi returneze banii. Femeia de la casă i-a spus că acest lucru nu esti posibil. El nu a mai stat pe gânduri şi s-a dus la Protecţia Consumatorului şi la Poliţie. Ce o să iese? Nu ştiu. Dar scandal sigur o să iese.

Şi eu am fost la această firmă de modeling. Mergeam cu maicămea la Luceafărul pentru nişte canapele. Un barbăt tinerel ne opreşte şi ne spune că firma de modeling Oxygen Models caută copii să îi formeze şi apoi să îi bage în reclame şi chestii din astea. Am mers la un sediu (închiriat) şi o femeie ne “povesteşte” de această firmă şi cu ce se ocupă ea, mă rog. Îmi spune că trebuie să plătesc o taxă de 50 lei pentru înscriere. Platesc. Toate bune şi frumoase până aici. “Directoarea” acelei firme ne cheamă în biroul ei (a se citi cămară) să ne spună mai în detaliu. “Trebuie să faceţi un mic sacrifiu financiar”. Întreabă maicămea: “Şi care este aceea sumă?”. Răspuns: “250 euro”. Maicămea: “WTF?!?!”. Când am auzit asta, direcţia acasă. Am venit a 2-a zi şi ne-am recuperat banii fără nici o problemă. Norocul a fost pentru noi, nu şi pentru acel om.

Un mic sfat: Banii se câştigă cel mai bine tot prin muncă. Nu vă încredeţi în firmele de acest gen. Sunt trecătore. Azi le vezi, mâine nu.

Categories: Neclasificat Tags: , , ,
  1. Anonymous
    octombrie 17, 2008 la 17:28 | #1

    mai raducu` … da tu ai fata de top model ? :| mai degraba ai fata de agarici …copil alintat si incapatanat ce esti …

  2. Dobroi Radu
    octombrie 18, 2008 la 05:11 | #2

    dude, pune`ti si tu numele .. ai tupeu numai cu anonim?!

  3. Anonymous
    octombrie 25, 2008 la 23:48 | #3

    ba frate da esti agramat rau, vai de capul tau cum scrii.. “ce-o sa iese – poate CE_O sa IASA” “aceea suma-POATE ACEA SUMA analfabetule” Crek maica-ta a zis WTF! sunt convins ca ma-ta vorbeste engleza cursiv! si dupa aia a zis OMG, Let’s GO GO GO. Ba soarece du-te ma la scoala

  4. Anonymous
    decembrie 6, 2008 la 14:00 | #4

    Au ajuns cu campania lor de “selectie” si la Brasov, ca deh, e sezon, e frumos iarna la munte (04.12.2008). Detalii pe site-ul celor de la oxygen models: contact ?! nimik ! fara nume firma, adresa telefon sau fax ! Cu siguranta sunt niste “tepari”, nu cu foarte mult tupeu, da’ cu siguranta cu multa consecventa. Feriti-va de magarusi ;)

  5. manuela
    aprilie 15, 2009 la 11:28 | #5

    o prietena m-a anuntat ca cei de la oxygen models au reaparut in brasov in zonele centrale in cautare de noi “modele”..aceeasi poveste cu inscriere 50 lei + alte baliverne..atentie mare sa nu cadeti in capcana

  6. aprilie 27, 2009 la 12:45 | #6

    shi io mam inscris la astia,am platit 50 lei,apoi miau facut un album shi au sp k tre sa mai platesk ink 250 euro….am platit iar aqm snt la un curs la ei impreuna q alte sute de persoane….oere sunt tepari sau asa ceva?
    ……..dak stie cineva amanunte va rog dati add la id babydada_4ever@yahoo.com shispuneti shi mie…va rog….k as vrea sa stiu….snt in brasov q sediul aqm

  7. ANONIM
    iunie 6, 2009 la 22:42 | #7

    NU MAI INSCRIETI COPIII LA ACEASTA AGENTIE…..NU VA MAI INSCRIETI….VA MANANCA BANII DEGEABA…..NU AVETI INCREDERE IN CE SPUN FETELE ALEA ACOLO…..SUNT INSTRUITE SA MANANCE CACAT 5 MINUTE FARA SA RESPIRE SI NICI ELE NU CRED CE SPUN…….ESTE O ESCROCHERIE….NU VA MAI LASATI INSELATI….

  8. Ale
    iulie 5, 2009 la 11:12 | #8

    Draga Radu ai amre drepatte cu firma asta eu sunt fotomodel la alta firma (nu dau nume)si imi emrge bine biinenteles c la inceputa paltit bani da’ a fost bine deoarece acum am ajuns unde vroiam,este o agetie serioasa nu ca cea pe care ne’o descri.In orice caz si pe mine m’au oprit in piata sfatului biinenteles c nu am platit nimik si am refuzat deoarece doamna care mi’a spus despre aceasta firma respectiv ,,Directoarea,, nu mi sa parut dand dovada de incredere.Cand am ajuns acasa si am intrat pe situl lor biinenteles ca nu am gasit niciun sponsor si mai mult firmele de televiziune postate de ei nu sunt valabile in Brasov.Deci imi pare bine ca cineva si’a dat seama mai devreme sau mai atrziu si a facut reclamatie!Felicitari pentru site!:*

  9. Ale
    iulie 5, 2009 la 11:14 | #9

    P.S:Nu am criticat agentia la care sunt eu ci agentia Oxygen Models :) !

  10. Me
    iulie 27, 2009 la 12:38 | #10

    Pe mine m -au racolat sa lucrez la ei. In 2 saptamani am luat 2000 RON. Am lucrat 2 saptamani si mi-am dat seama ca sunt escroci si am renuntet. Au furat foarte multi bani de la lume! Feriti-va de agentii de genul acesta!

  11. august 17, 2009 la 08:36 | #11

    Pana la urma s-au dovedit a fi niste tepari.Am terminat cursul lor in iulie si cica ne mai cheama in septembrie…canci….k leau inchis sediu politia…acum s-au mutat in alt judet…imi parew asa rsau de banii aia…250 euro…cate nu puteam face q ei….Luati numarul ‘doamnei directoare’ Mihaela Zamfirescu 0748623487….io am sunato..am facut misto de ea…e o mahalagioaica…sunati-o shi voi…vedeti ce iese…o caterinca pe cinste….

  12. Loredana
    august 25, 2009 la 13:38 | #12

    SA NU VA INCREDETI VREODATA IN EI!
    TUTUROR LE-AU LUAT BANII!!
    Au plecat din tara, iar Politia sau ANPC nu are ce face.

  1. No trackbacks yet.